(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
Sladkokyselá zálivka
Potřebné ingredience
Voda, 1 malá lžička soli, 3 malé lžičky krystalu cukru, 2 velké (polévkové) lžíce octa.
Postup přípravy
Dlouho mi trvalo, než jsem přišla na to, jak "utrefit" tu správnou sladkokyselou chuť zálivky na hlávkový nebo okurkový salát. Zkoušením (letitým) jsem přišla na tento poměr - snad vám někomu taky pomůže. Inka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
27. 4. 2016, 7:20
jananovazak
(upraveno)
25. 4. 2016, 20:15
klokan11
(upraveno)
12. 6. 2015, 21:56
Výborná , dnes s rajčátky a jedním slovem, mňamina Děkuji
londra
(upraveno)
15. 4. 2013, 9:45
.............taky léta pokusů a tato je nejlepší. Ale dávám i kapku oleje, aby se rozpustily vitamíny rozpustné v tucích...................
P.A.V.L.A
(upraveno)
13. 1. 2013, 11:46
kikaadla
(upraveno)
13. 1. 2013, 10:56
Moc díky, je to opravdu akorát, hned přepisuju k sobě do kuchařky
Martitina
(upraveno)
19. 11. 2010, 14:06
No konečně ...já prostě nedělám tak primitivní věc jako je okurkový salát /který miluju / jen proto, že netrefím zálivku ...až vyzkouším, určitě se ozvu
e-dita
(upraveno)
19. 11. 2010, 7:17
Dobry den a kolik vody se ma pouzit? Diky.
inka
(upraveno)
19. 11. 2010, 9:25
@e-dita
.. dávám zhruba 3 dcl, můžete klidně víc.... já nemám ráda moc vodnaté salaty
lienka26
(upraveno)
29. 6. 2008, 20:03
Byl vynikajici
Leňula*B
(upraveno)
23. 2. 2008, 12:32
výborná, moc děkuji už je hotová a chladí se v ní okurka mco děkujííííííí
inka
(upraveno)
24. 2. 2008, 11:56
@Leňula*B